„Nu este o glumă” COVID-19

Gothic but Buddhist
March 11, 2020
Transformă o criză în aur, auto-izolare pentru pacea interioară. Cum să meditezi şi de ce mindfulness poate fi îndrumarea ta spirituală.
March 20, 2020

„Nu este o glumă” COVID-19

În această criză globală de la COVID-19, trebuie să fim foarte atenţi unul cu celălalt. Cei care au capacitate sau expertiză ar trebui să facă tot ce pot pentru a ajuta lumea.

Nu toată lumea poate ajuta în sectorul sănătății publice. Mai ales în situația pe care nu o putem aduna, este mai greu să ne alăturăm pentru a ajuta lumea acum. Cu toate acestea, ceea ce oricine poate face este să cânte pentru lume și pentru el însuși.

Aceasta ar putea fi o glumă pentru cineva care crede că vaccinul este singura modalitate de a vindeca această boală. De fapt, punctul principal al scandării este trimiterea unei energii pure bune în lume. Această energie va reduce forța întunecată care acoperă lumea și va crea, de asemenea, putere de protecție pentru țară și lume.

Cântatul e ca şi cum ţi-ai pune o dorinţă.

Dacă oamenii nu cred în puterea minţii, atunci de ce îşi pun o dorinţă?

Ce înseamnă să cânţi?

Incantarea este de a stabili mintea cuiva să se concentreze asupra cuvintelor din cântări, fără a lăsa mintea să rătăcească. Este un mod de a practica meditaţia, ceea ce înseamnă să laşi mintea să se concentreze pe o singură acţiune, nu pe multe lucruri în acelaşi timp. În timp ce cântă în cuvinte Pali, puterea Gem Triple va fi conectată cu chanter. Dacă vă hotărâți să vă rugați pentru cineva sau pentru orice scop, puterea rugăciunii va merge la acea persoană. Succesul cântării depinde de puritatea minții chanterului. Dacă mintea lui este foarte purificată, scandarea lui va aduce un mare rezultat, deoarece nu există nici o kilesa împotriva lui.

Impurități sau kilese înseamnă lăcomie, furie și iluzie. Acestea sunt energie impură care blochează puterea pozitivă sau meritul de a sprijini cântecul sau pe cei pentru care ne punem mintea să ne rugăm. Cu mintea mai puțin purificată, rezultatul va fi, de asemenea, mai puțin. Cu toate acestea, este mai bine decât să nu faci altceva decât să adaugi mai multe impurități sau păcate la viața cuiva.

Prin urmare, cântatul nu este cu siguranță o glumă și este ceea ce ar trebui să facem absolut.

Această lume este curentul energiei. Mintea este, de asemenea, o energie foarte puternică.

Cântarea înseamnă să foloseşti energia minţii pentru a elibera energia negativă şi negativă.

Ca urmare, chanterii vor avea o bună concentrare, atenție și forță bună pentru a-și susține viața. Ei își vor da seama să facă fapte bune în continuare. Mințile lor întunecate vor fi eliminate și nenorocirea va dispărea, rezultând o decizie corectă. Lucrurile rele care se vor întâmpla nu se vor întâmpla pentru că această forță bună îi va proteja.

Cu mai mulți oameni cântă, mai multă energie purificată va fi eliberată în lume. Apoi, lucruri bune se vor întâmpla; cum ar fi o descoperire mai rapidă a vaccinului pentru a vindeca lumea. Acest lucru se datorează faptului că atunci când energia rea nu interferează, mintea cercetătorilor va fi mai clară. Pentru ceea ce nu au găsit încă, ei vor găsi în cele din urmă din cauza forței bune care va eradica energia rea și întunecată care le întunecă mințile.

Cei care se carantină timp de 14 zile sau cei care vor să ajute lumea, dar nu știu ce să facă, vă rugăm să vă gândiți la scandări. Va fi foarte bine dacă puteți cânta în fiecare zi. Cântecul poate fi Ratana Sutta sau Chinabunchorn Gatha, care sunt toate bune. Este chiar mai bine dacă practicați și meditația. Puterea meditației va fi o forță bună pentru tine și pentru lume, deoarece în timpul meditației mintea ta este o minte merituoasă care nu înseamnă rău nimănui. Mintea care este liberă de gândirea rea rea rea va deveni o putere meritorică pentru voi înșivă.

În timpul acestei crize, în loc să vă lăsați mintea să fie pierdută în griji, este mai bine să vă oferiți o șansă de a face cel mai înalt merit în budism, adică meditația. Dar dacă încă nu sunteţi pregătiţi pentru acest pas, începeţi cu păstrarea pur şi simplu a poruncilor, astfel încât să puteţi opri comiterea păcatului şi apoi să cântaţi să primiţi şi să trimiteţi o forţă bună pentru voi şi pentru lume.

Maestre Acharavadee Wongsakon

18 Martie 2020

Traducere: Wisuwat Sutthakorn, Kittitouch Tavichaiyuth

%d bloggers like this:
The Buddhist News

FREE
VIEW