„Marele dictator militar”

Cei mai mulți oameni, puțini oameni
February 24, 2020
„Mindfulness” este ceea ce ar trebui să ținem în fiecare moment.
February 24, 2020

„Marele dictator militar”

de Maestrul Acharavadee Wongsakon

(Vă rugăm să găsiți versiunea thailandeză de mai jos)

Călătoria spre iluminare nu este ușoară. Nu este o excursie pentru a alege unele flori senzație de frumos și neted în timp ce închide ochii visător. Adevăratul lucru este un război cu impurităţile şi răul din mintea ta. Mintea ta trebuie să se trezească cu curaj, atenţie şi conştiinţă.

Dacă te întrebi de ce folosesc adesea multe cuvinte despre război, încearcă să reamintească timpul în care ne luptam cu întunericul din noi înşine, cu invidie, furie, lăcomie. Când suntem într-un remorcher de război între a face ceea ce trebuie şi a merge cu ispita, rezistând propriilor noastre slăbiciuni... nu este un război intern? Şi dacă pierdem, câtă karma vom acumula de data asta deşi nu există vărsare de sânge? Karma poate dura mai multe vieți, cândva pentru perioada de dinainte ca un alt Buddha să vină pe lume. Câte nașteri și decese va trebui să treacă prin?

Buddha a spus astfel o sută de victorii nu fac un mare dictator militar. Omul care se poate cuceri singur poate fi numit ca atare. O victorie cu o armă este numai în această viață, dar dacă depășește impuritățile din mintea lui, este o victorie veșnică.

Un fragment din „Cuvinte de la Maestrul Acharavadee Wongsakon”

3 decembrie 2017

Traducător de Wisuwat Sutthakorn

„Bineno”

- Cum să nu te mai pui? - Cum să nu mai ai?

- Ce? - Ce? - Ce? - Ce? - Ce? - Cum să nu te mai pui? - Cum să nu te mai abţii? Pahar

Cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult? - Ce? - Ce? - Ce? - Ce? - Ce? Cum de a face un fel de a face un fel de a face un fel de a face un fel de a face un fel de a face un fel de a face un fel de a face un fel de a face un fel de a face un fel de a face un fel de a face un fel de a face un fel de a face un fel de a face un lucru. Girl Cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult cu cât mai mult? - Ce? - Ce? - Ce?

- Ce? - Ce? - Ce? - Ce? - Ce? - Ce? - Ce? - Ce? - Ce? Bombe

- Ce este? - Ce? - Ce? - Ce?

- Cum de a face o zi?

%d bloggers like this:
The Buddhist News

FREE
VIEW