«Ερωτήσεις και απαντήσεις, τόμος 19»

“Questions and Answers, Volume 32”
February 24, 2020
Ερωτήσεις και απαντήσεις Τεύχος 11
February 24, 2020

«Ερωτήσεις και απαντήσεις, τόμος 19»

από τον Δάσκαλο Αχαραβάντι Γουονγκσάκον

(Παρακαλούμε βρείτε την Ταϊλανδέζικη έκδοση παρακάτω)

Ερώτηση: Αγαπητέ Δάσκαλε, έχω μια ερώτηση σχετικά με το τι είδους κάρμα προκαλεί την ομοφυλοφιλία. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούν οι ομοφυλόφιλοι να διαφωτιστούν;

Απάντηση: Υπάρχουν πολλά είδη κάρμα, προκαλώντας ομοφυλοφιλία, αλλά το πιο σοβαρό κάρμα είναι το φλερτ. Έχοντας μια σχέση με τον σύζυγο του άλλου οδηγεί στην αναγέννηση ως ομοφυλόφιλος άνθρωπος, ο οποίος ποτέ δεν θα έχει 100% επιτυχημένη αγάπη. Ακόμη και έχοντας αγάπη, θα αποθαρρυνθεί και προσβληθεί από την κοινωνία και τους άλλους, επειδή έχοντας παραβιάσει την τρίτη αρχή βλάπτει το συναίσθημα των άλλων. Αυτό το κάρμα έχει ως αποτέλεσμα το ίδιο οδυνηρό συναίσθημα.

Ανεξάρτητα από το ποιοι είναι, θηλυκά, αρσενικά ή ομοφυλόφιλα, αν το μυαλό τους δεν μπορεί να αποσυρθεί από την αισθησιακή επιθυμία, είναι αδύνατο για αυτούς να φτάσουν στο επίπεδο του Αραχάντ. Οι ομοφυλόφιλοι έχουν πιο δύσκολο χρόνο να αποσύρουν την αισθησιακή επιθυμία από τα κανονικά φύλα. Ο σχηματισμός κάρμα της ομοφυλοφιλίας συνδέεται με την αισθησιακή επιθυμία ισχυρότερη από το κανονικό φύλο, επειδή συσσωρεύει συνεχώς πολλά άβολα και οδυνηρά συναισθήματα, γεγονός που καθιστά την προσκόλληση στο μυαλό ακόμα πιο ισχυρή.

Από τα δέκα Fetters που κρατούν τα μυαλά των πλασμάτων στον γύρο της αναγέννησης, αφήνοντας την αισθησιακή επιθυμία σημαίνει όχι μόνο σωματική επαφή, αλλά και πνευματική επιθυμία. Τα άτομα χωρίς τα δέκα Fetters δεν θα έχουν καμία κοσμική επιθυμία. Έχοντας εκτίμηση στο μυαλό είναι μια χαρά, δεδομένου ότι είναι φυσιολογικό συναίσθημα όπως να δίνει συμπλήρωμα ότι ένα άτομο είναι ωραίο και τον αρέσει, αλλά δεν θέλει να είναι κοντά του σαν ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Η λέξη «αισθησιακό πάθος» καλύπτει όλο το φύλο που είναι το άτομο. Η συμβατική έννοια του σώματος είναι απλά ένα μέρος για να μείνει το μυαλό. Το γνήσιο πρωτότυπο μυαλό δεν έχει κανένα φύλο. Ένα φωτισμένο άτομο έχει διφορούμενη δράση. Εάν λάβουμε υπόψη μόνο τη δράση, δεν θα γνωρίζουμε αν το άτομο είναι αρσενικό ή θηλυκό. Αν το φωτισμένο άτομο είναι θηλυκό, θα έχει ισχυρό μυαλό, σαν αρσενικό. Εάν ο φωτισμένος άνθρωπος είναι αρσενικός, θα είναι ευγενικός και μπορεί να κλαίει, σαν θηλυκό. Η συμπεριφορά του ακολουθεί την κουλτούρα, ντύνεται ανάλογα με το φύλο, οπότε δεν υπάρχει καμία ευθύνη και κριτική από την κοινωνία.

Εν κατακλείδι, οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι που περιμένουν να είναι φωτισμένοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το φύλο, αλλά θα πρέπει να θέσει το στόχο ότι θα επιμελώς διαλογίζονται για να απομακρύνουν το αισθησιακό πάθος μέχρι το επίπεδο στοργής. Αυτό είναι πιο σημαντικό.

Άλλα κάρμα που προκαλεί ομοφυλοφιλία είναι από το επιθυμητό μυαλό, αλλά δεν υπήρχε αρκετή καλή πράξη για να πάρει το επιθυμητό σώμα. Έτσι, το άτομο πρέπει να αποζημιώσει την προηγούμενη πράξη σε αυτή τη ζωή με το να γίνει ομοφυλόφιλος.

Η περιέργεια και η ερώτηση δεν είναι ενοχλητική επειδή πολλοί άνθρωποι πιθανώς επωφελούνται από τις ερωτήσεις σας ή μπορεί να είναι Dhamma δίνοντας. Παρακαλούμε στείλτε τις ερωτήσεις σας στο email, Napalada.Suriyunt@hotmail.com. Ο Δάσκαλος θα απαντήσει ευγενικά σε κάθε ερώτηση.

Μεταφραστής: Πατσαρανάν Λαοπιμολπάν

«19»

ารรา

Το าารรรรรรร

ารΤο างร Το

ไ่反 ่าไไารΗ κατάσταση αυτή είναι μια από τις πιο συγκυριές και τα οποία είναι εξοπλισμένα με ένα από τα πιο γνωστά και τα πιο γνωστά για την πόλη. งา

Το รารงารางางΤο πολύ καλά εξοπλισμένο εξοπλισμένο εξοπλισμένο εξοπλισμένο εξοπλισμένο με με ένα ή δύο ή δύο δωμάτια με ένα από τα πιο γνωστά για το πώς να το κάνετε αυτό. ร Το καλά εξοπλισμένο εξοπλισμένο εξοπλισμένο εξοπλισμένο με ένα από τα πιο γνωστά και τα πιο γνωστά για το πώς να το κάνετε αυτό.

τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση τηση Η κατάσταση αυτή είναι μια από τις πιο περιβόλια και τα οποία είναι τα πιο γνωστά ως προς την πόλη. Η (2) Το καλά εξοπλισμένο εξοπλισμένο εξοπλισμένο εξοπλισμένο εξοπλισμένο με ένα μικρό ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή δύο ή ένα άλλο.

Το Το

Η κατάσταση αυτή είναι μια από τις πιο περιτονικές και τις πιο περιτονικές και από τις πιο περιτονικές και από τις πιο περιτονικές και από τις πιο περιτονικές και από τις πιο περιτονικές και από τις πιο περιτονικές και από τις πιο περιτονικές και από τις πιο περιτονικές. Το

าร่่ง่าาΤο Napalada.Suriyunt@hotmail.com

%d bloggers like this:
The Buddhist News

FREE
VIEW