Мільйони людей приєднаються до світу в масовому посередництві, щоб зцілити світ 4/5 квітня 2020 року

COVID-19 Все буде добре...
March 23, 2020
Дайте або отримаєте HELP — під час кризи Коронавірусу
April 7, 2020

Мільйони людей приєднаються до світу в масовому посередництві, щоб зцілити світ 4/5 квітня 2020 року

Буддійські часи - 4 квітня 2020 року

Мільйони людей по всьому світу приєднаються до масового посередництва, щоб зцілити світ і допомогти людству об'єднатися, щоб подолати поточну глобальну кризу здоров'я.

Час

Медитація організована для точного моменту Юпітера Плутона поєднання 4-го квітня, який буде першим моментом, коли по-справжньому потужна енергія Віку Водолія вразить поверхню планети:

За словами духовних лідерів з усього світу:

НАЙПОТУЖНІШИЙ ІНСТРУМЕНТ, ЯКИЙ МИ МАЄМО ДЛЯ ЗВІЛЬНЕННЯ, І ЗЦІЛЕННЯ ЛЮДСТВА І ВСЬОГО ЖИВОГО НА ЦІЙ ПЛАНЕТІ, ЗОСЕРЕДЖЕНИЙ ГРУПОВИЙ НАМІР ЧЕРЕЗ МАСОВУ МЕДИТАЦІЮ.

Час початку

В Америці 4 квітня @ 10:45pm EST в Нью-Йорку або 9:45pm CDT в Чикаго, 8:45pm MDT в Денвері і 7:45pm PDT в Лос-Анджелесі.

У Європі, Азії та Австралії 5 квітня 3:45 ранку BST в Лондоні,

4:45 CEST в Парижі,

4:45 ранку EET в Каїрі,

10:45 ранку CST в Тайбеї та Пекіні,

11:45 ранку JST в Токіо і

12:45 вечора AEST у Сіднеї.

ПЕРЕВІРТЕ ЧАС МЕДИТАЦІЇ ДЛЯ ВАШОГО ЧАСОВОГО ПОЯСУ ТУТ

Мета

Допоможіть людству об'єднатися, щоб подолати нинішню глобальну кризу здоров'я.

Інструкції

Знайдіть затишне тихе місце для відпочинку

Встановіть свій намір стати посередником і відправити своє співчуття, щоб зцілити світ

Медитувати, використовуючи свій кращий метод медіації або дотримуйтесь відео нижче

Медитувати протягом 20 хвилин

Після роздумів тримайте очі закритими, налаштуйте свій розум, щоб відправити люблячу Добру і Співчуття до світу

Надішліть світу свою люблячу Добру і Співчуття

Як медитувати

ЯК МЕДИТУВАТИ МАЙСТРОМ AHARAVADEE WONGSAKON - ПОСЕРЕДНИЦТВО МАЙСТЕР ТАЇЛАНД

%d bloggers like this:
The Buddhist News

FREE
VIEW