Hrana i vjera Pandi? Zauzet budistički ima ponude isporučene u zamjenu za streaming blagoslov

Prekid šapa: Prijateljska mačka testira koncentraciju budističkog redovnika dok mu puzi u krilo dok pjeva
January 7, 2020
Budistički redovnici nude RFS volontere besplatne masaže kako bi smanjili stres
January 7, 2020

Hrana i vjera Pandi? Zauzet budistički ima ponude isporučene u zamjenu za streaming blagoslov

Ponekad želite malo karme dobrote bez ikakvih neugodnosti.

Lamiong Tiengtham je jučer želio zaraditi zasluge, ali je zapeo na poslu, kao i mnogi silazi iz praznika visoke. Umjesto da prođe impuls, dopustila je prstima da hodaju za nju, klizeći ih preko zaslona pametnog telefona.

Ne mnogo kasnije, dostavljač Foodpande je klečao, telefon s kamerom pritisnut na čelo, kako bi protjerao redovnika dobre vijesti u trenutku zarobljen u slikama koje su prolivene preko Thaiweba.

Digitalno omogućena duhovna potpora dosegla je novu razinu s Lamyongovom odlukom da napravi daljinski prinos slanjem hrane redovnicima u Trang City's Wat Nikom Prateep jer jednostavno nije mogla pobjeći od svog rada.

"Živimo u doba kada možemo davati ponude redovnicima bez gledanja lica jedni drugima", napisao je hram redovnik Itthiyawat Chotipanyo Suweerawaut, koji je podijelio priču na internetu. "Budisti zaslužuju putem zahtjeva za dostavu i šalju hranu u hram. Redovnici primaju hranu od dostavljača, a onda se molimo da im poželimo dobro putem videopoziva."

Da ne propustite priliku za neki izbor hashtagging, Itthiyawat je završio svoju poruku #Disruption #WorldSpinsFastHeartFullofDharma.

Dok je neki nagomilao sram na cijelu stvar kao pretjerano oslanjajući se na tehnologiju ili je rekao da je 63-godišnja žena jednostavno "previše lijena", dobila je uglavnom pozitivne komentare od netizensa navodeći praktičnost i načine modernog svijeta.

"Ovo je prilično kreativno jer obično nemam vremena za odlazak u hram", napisao je Jaranee Khamtubtim na Facebooku.

%d bloggers like this:
The Buddhist News

FREE
VIEW