Φαγητό και ΦέιθΠάντα; Απασχολημένος Βουδιστής έχει προσφορές παραδίδονται σε αντάλλαγμα για τη ροή ευλογία

Διακοπή Paw-Fect: Η φιλική γάτα δοκιμάζει τη συγκέντρωση του βουδιστή μοναχού καθώς σέρνεται στην αγκαλιά του καθώς ψάλλει
January 7, 2020
Οι βουδιστές μοναχοί προσφέρουν δωρεάν μασάζ στους εθελοντές του RFS για τη μείωση του στρες
January 7, 2020

Φαγητό και ΦέιθΠάντα; Απασχολημένος Βουδιστής έχει προσφορές παραδίδονται σε αντάλλαγμα για τη ροή ευλογία

Μερικές φορές θέλεις λίγη καλοσύνη κάρμα χωρίς την ταλαιπωρία.

Ο Lamyong Tiengtham ήθελε να αποδώσει αξία χθες, αλλά είχε κολλήσει στη δουλειά, όπως τόσοι πολλοί έρχονται από το υψηλό των διακοπών. Αντί να αφήσει την παρόρμηση να περάσει, άφησε τα δάχτυλά της να κάνουν το περπάτημα γι 'αυτήν, σύροντάς τα στην οθόνη του smartphone της.

Όχι πολύ αργότερα, ένας διανομέας της Foodpanda γονατίζει, το κινητό της κάμερας πιέζεται στο μέτωπο, για να μεταδώσει τα καλά νέα ενός μοναχού σε μια στιγμή αιχμαλωτισμένη σε εικόνες που έχουν χυθεί σε όλο τον Thaiweb.

Η ψηφιακή υποστήριξη έφτασε σε ένα νέο επίπεδο με την απόφαση της Lamyong να κάνει μια απομακρυσμένη προσφορά στέλνοντας φαγητό στους μοναχούς στο Wat Nikom Prateep της πόλης Trang γιατί απλά δεν μπορούσε να ξεφύγει από τη δουλειά της.

«Ζούμε σε μια εποχή όπου μπορούμε να κάνουμε προσφορές σε μοναχούς χωρίς να βλέπουμε ο ένας το πρόσωπο του άλλου», έγραψε ο μοναχός του ναού Itthiyawat Chotipanyo Suweerawarawut, ο οποίος μοιράστηκε την ιστορία στο διαδίκτυο. «Οι Βουδιστές κάνουν αξία μέσω των αιτήσεων παράδοσης και έχουν το φαγητό σταλεί στο ναό. Οι μοναχοί λαμβάνουν το φαγητό από τους διανομείς, και στη συνέχεια προσευχόμαστε να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία μέσω μιας βιντεοκλήσης.»

Για να μην χάσετε την ευκαιρία για κάποια επιλογή hashtagging, ο Itthiyawat έκλεισε το μήνυμά του #Disruption #WorldSpinsFastHeartFullofDharma.

Ενώ κάποια ντροπή για το όλο θέμα ως υπερβολικά εξαρτημένη από την τεχνολογία ή είπε ότι η 63χρονη γυναίκα ήταν απλώς «πολύ τεμπέλης», έλαβε ως επί το πλείστον θετικά σχόλια από χρήστες του διαδικτύου επικαλούμενα την ευκολία και τους τρόπους του σύγχρονου κόσμου.

«Αυτό είναι αρκετά δημιουργικό γιατί συνήθως δεν έχω χρόνο να πάω σε ναό», έγραψε ο Jaranee Khamtubtim στο Facebook.

%d bloggers like this:
The Buddhist News

FREE
VIEW