COVID-19 Everything is going to be Alright….

COVID-19 Everything is going to be Alright….

Vestea bună este că China nu raportează un număr semnificativ de cazuri noi de Covid-19. Există doar 39 de cazuri noi raportate în China, care are o populație de 1.386 miliarde de oameni.

Japonia a descoperit un tratament eficient pentru Covid-19 numit Avigan (favipiravir), care China raportează că este eficient împotriva Covid-19.

Deja utilizate în întreaga lume sunt, hidroxiclorochină, medicamente clorochine utilizate pentru a trata malaria. Clorochina tratează cazurile de virus în 3-6 zile și, dacă este implementat rapid și strategic, medicamentul ar putea ajuta la îndoirea curbei „stick de hochei” a pandemiei, raportează WSJ.

Lumea a fost închisă de guverne în efortul de a „aplatiza curba” de a încetini numărul de noi infecții și de a cumpăra timp pentru companiile farmaceutice pentru a intensifica producția și distribuția de droguri.

Deci, de ce a continuat frica si panica? Potrivit ştirilor principale şi guvernului american, „Panic-Demic” ar putea dura încă 18 luni. Pentru cei care acum nu au venit şi li se spune să se izoleze, asta sună mai rău decât orice risc asociat cu contractarea Covid-19 şi creează teamă şi panică

Din acest motiv, strategia de „închidere” nu este durabilă după următoarele 2 săptămâni.

Guvernele au fost prost echipate pentru a face față acestei crize și se încurcă cu promisiunile de a oferi ajutor financiar celor care au cea mai mare nevoie de ea. Este puțin probabil ca guvernele să poată obține din punct de vedere logistic numerar în mâinile celor care au nevoie imediat.

Până la mijlocul lunii aprilie, când numărul noilor infecții și decese Covid-19, nu susțin strategia continuă de izolare și nu justifică permiterea economiei mondiale să se prăbușească în continuare, va exista un impuls BIG din partea oamenilor din întreaga lume afectați de această strategie.

În cazul în care SUA și Italia s-au bazat pe testarea pentru Covid-19, pentru a face cazul lor de izolare, alte țări, inclusiv Marea Britanie, propun o abordare diferită numită „Imunitatea Herd”, în care Regatul Unit nu va face nimic pentru a opri răspândirea Covid-19 și pentru a permite populației să se îmbolnăvească, pentru a construi o imunitate naturală și anti-organisme împotriva bolii.

Această politică este o abordare periculoasă din punct de vedere politic, dar mulți susțin că poate este cea mai sensibilă și realistă. Medicii subliniază, că multe din populație au fost deja infectate și transportă virusul sau virusul a fost deja răspândit în locuri în care oamenii se izolează. Virusul Teh se poate ascunde pe butoanele ușilor, pungi de plastic, alimente, vase, făcând astfel strategia actuală de izolare ineficientă și poate duce la multe decese secundare inutile.

Ceea ce este important acum este să „respirați adânc” și să „relaxați” pentru următoarele 2 săptămâni. Cei însărcinați cu gestionarea acestui „Panic-Demic” vor trebui să-și apere strategiile împotriva numerelor.

Până la jumătatea lunii aprilie, lumea va face o evaluare a numărului de noi infecții și decese Covid-19, și va decide dacă aceste numere justifică închiderea economică forțată a guvernului. Este puțin probabil ca populația lumii să continue să sprijine strategiile de izolare.

Înainte de Covid-19 existau 25.000 de oameni care mureau în fiecare zi de foame, totalizând 9,1 milioane de oameni pe an în întreaga lume. Astăzi realizăm cât de fragile sunt sistemele de sprijin pe care ne bazăm. Să sperăm că actualul „Panic-Demic” trezește omenirea să aibă grijă mai puțin de câștigul material și mai mult de semenii noștri și de planeta noastră. Poate că în cele din urmă va exista o schimbare de paradigmă de la „eu” la „noi”.

Astăzi, dacă izolați sau nu lucrați, permiteți în schimb vieții voastre să fie condusă de frică și panică, luați în considerare utilizarea următoarelor 2 săptămâni ca: „Get Healthy” și „Happy”. Să profite din plin de acest timp și să planificați să reveniți la munca cu normă întreagă până la mijlocul lunii aprilie și să se normalizeze lucrurile până în mai 2020.

Nu intrați în panică și nu vă hrăniți frica

Citiți o carte - reduceți rețelele sociale și știrile

Exercitarea, dieta si practica Yoga

Meditează

Găsiți-vă și ce doriți să faceți în viitor.

Fă-ți lista cu găleți

Doctor Recomandă pentru a menține sistemul imunitar puternic și majoritatea oamenilor vor fi bine.

Mananca sanatos si bea multa apa

Obțineți 8 ore de somn

Nu bea alcool, deoarece suprimă sistemul imunitar

Luați doze mari de vitamine (D3, vitamina C, zinc și antioxidanți

Izolaţi, menţineţi distanţarea socială

Leave a Reply

%d bloggers like this:
The Buddhist News

FREE
VIEW